Er is niks zo vervelend als ongedierte binnen uw organisatie. Ongedierte zoals wespen, muizen / ratten en mieren wilt u zo spoedig mogelijkerwijs vertrokken hebben uit uw bedrijfslocatie / woning. Wat nog fijner zou zijn is, dat is als u geheel geen plaagdieren binnen uw bedrijf / organisatie zou constateren. Het zo dat het steeds vaker voorkomt dat bedrijven er last van krijgen.

Heeft u last van ongedierte binnen of rondom uw Bedrijf? Dit kan zeer grote en bijzonder nadelige gevolgen hebben. Het kan schade toebrengen en is zeer onhygiënisch, En zorgt tevens ook voor onrustige en een onprettige werkomgeving. Laat plaagdieren niet uitgroeien van een enkel individu tot een plaag zodat dit een groot probleem binnen uw organisatie kan worden. Ongedierte-Randstad zorgt voor professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie door middel van o.a wering bij zowel bedrijven als VVE's. Ook kunnen wij ingezet worden bij overheidsinstanties.

Maak uw organisatie / bedrijf plaagdierenvrij met de ongediertebestrijding en wering van Ongedierte-Randstad.

Ongedierte-Randstad is een kwalitatief en ambitieuze aanbieder op het gebied van zakelijke ongedierte bestrijding. Wij zijn een organisatie die zich toegelegd heeft in ongedierte bestrijding en wering c.q. bestrijding voor bijvoorbeeld voedselproducerende, distribuerende en bereidende bedrijven en voor diverse type non-food bedrijven. Tevens bestrijden wij ook verschillende houtaantasters zoals houtworm en boktor. Ook brengen wij wering aan.

Is uw bedrijf kwetsbaar voor ongedierteplagen, omdat u bijvoorbeeld voedsel produceert en / of opslaat? Dan kan u veel baat hebben bij de ongediertepreventie van Ongedierte-Randstad. Wij bieden een compleet assortiment voor de wering van hinderlijke insecten, knaagdieren en andere plaagdieren, zowel binnen als rondom gebouwen. Indien nodig voeren wij hygiënisch (ook bacteriologisch onderzoek) en bouwkundig onderzoek uit. Het door ons laten toepassen van preventie, wering, en inspectie zijn maatregelen die effectief, en tegelijkertijd zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verrichten gemaakte afspraken naar uw volledige tevredenheid.

Plaagdieren / ongedierte in en rondom uw bedrijf / organisatie kunnen vervelende en nadelige gevolgen hebben. Naast dat er schade kan ontstaan door dat bijv. kabels kunnen worden doorgeknaagd. Is het zo dat u kapotte en aangevreten producten kunt aantreffen. Ook is het zo dat bezoekers en personeelsleden een groot gezondheidsrisico zouden kunnen oplopen. Tevens kan het zowel financiële schade als imagoschade opleveren. Zaken waar u natuurlijk geen moment over na wilt denken.

Wilt u graag meer informatie over de zakelijke pakketten die wij ter beschikking stellen. Neem dan contact op via het contactformulier op de website.